SBM BT Günleri - Dijital Dönüşüm 2019

SBM BT GÜNLERİ - DİJİTAL DÖNÜŞÜM

SBM BT Günleri  “Dijital Dönüşüm” ana teması ile 18 Nisan Perşembe günü Wyndham Grand Levent Hotel’de gerçekleşecek. Sigorta sektöründeki son gelişmelerin yanı sıra,  Dijital Dönüşümün müşteri davranışlarında oluşturduğu değişimin de ele alınacağı etkinliğimiz sektörü buluşturmaya hazırlanıyor.

SBM BT Günleri “Dijital Dönüşüm” ana teması ile 18 Nisan Perşembe günü Wyndham Grand Levent Hotel’de gerçekleşecek. Her yıl profesyonelleri bir araya getiren Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM), sigorta sektöründeki son gelişmelerin yanı sıra devam eden projeler ve bu projelerin son durumunu SBM BT Günlerinde tüm paydaşları ile paylaşıyor.

SBM BT Günleri etkinliği; SBM ile sektör arasındaki ilişkileri geliştirmek, yeni işbirliği fırsatları oluşturmak, yenilikçi projeleri, çözümleri, öngörüleri paylaşmak ve sektörün birlikte hareket edilebilmesine yardımcı olmasını sağlayacak ortak bir platform oluşturmak amacıyla sektörün öncü kuruluşu SBM tarafından düzenlenmektedir.

Sigorta ekosistemi genelinde sinerjiyi maksimum faydaya dönüştürme hedefimiz doğrultusunda; sektörün ve paydaşlarının katkısıyla oluşan bu sinerjik etkiyi 18 Nisan Perşembe günü deneyimleme şansı bulacaksınız. Sektör yöneticileri ve profesyonellerinin katıldığı etkinliğimize bu yıl da büyük bir katılım beklenmektedir.

Dijital Dönüşümünüze fayda sağlayacağı düşüncesiyle; Türkiye’nin sigorta sektörü bilgi ve çözüm paylaşım platformu SBM BT Günleri’ne sizleri davet etmekten memnuniyet duyarız.

Günün ajandasını ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.

Saygılarımızla,

Kurumsal İletişim l SBM